WERKEN AAN EEN GEZONDE SLAAP

Heb jij wel eens last van slaapproblemen? Je bent niet de enige. Wereldwijd heeft meer dan 10% van de bevolking regelmatig last van slaapproblemen. Slaapproblemen zijn heel divers, daarom is er ook niet één kant en klare oplossing. Praktijk Datura onderzoekt wat de onderliggende oorzaak is van de slaapproblemen. Blijf er niet te lang mee rondlopen, dat is helemaal niet nodig. Want het kan je leven behoorlijk ontregelen. Niet alleen is het een probleem omdat je niet goed uitgerust bent, op den duur kunnen ook allerlei fysieke problemen ontstaan. 

 

Er zijn vele soorten slaapproblemen. Zo zijn er mensen die problemen hebben met het inslapen, maar er zijn ook mensen die wel goed inslapen, maar halverwege de nacht wakker worden en vervolgens uren wakker liggen. Het piekeren kost energie, activeert de hersens en verwijdert je steeds verder van je slaap.

 

Praktijk Datura helpt mensen met insomnia. Ook hier wordt gewerkt volgens een integratieve benadering. Omdat iedereen anders is, is de oorzaak van insomnia bij iedereen verschillend. Onderzocht wordt wat de oorzaak is, en gekeken wordt welke methode het meest geschikt is voor jouw slaapprobleem. Soms zijn de oorzaken psychisch, maar soms kunnen ze ook op een ander vlak liggen. Samen met jou ga ik op zoek naar de weg die het beste bij jou past, zodat je 's avonds zonder zorgen in je bed stapt, om de volgende ochtend weer fit en vol energie de dag te beginnen. 

 

Een gezonde slaap is één van de basisbehoeftes van een mens. Gun jezelf een gezonde slaap. Neem contact op voor een intake. Na deze intake zul je ervaren dat je al weer meer vertrouwen krijgt in je eigen vermogen om goed te slapen. Want ieder mens heeft diep in zichzelf een zelfhelend vermogen. 

 

"Vrede is jezelf is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven" , Dalai Lama